Beløbsordningen

Ønsker man en dansk opholdstilladelse til Danmark kan man opnå en via arbejde. Der er forskellige former for opholdstilladelse men den der bliver hyppigst brugt er beløbsordningen.

Der stilles nogle krav til arbejdstager hvilket betyder at ikke alle kan opnå denne form for opholdstilladelse.

Udlændinge der bliver tilbudt arbejde med særlig høj løn, har nemt adgang til det danske arbejdsmarked. Der bliver ikke stillet nogle betingelser til uddannelse eller stillingens præcise karakter.

Betingelserne for at komme ind under beløbsordningen er:

  • Tilbudt arbejde med årlig løn på minimum 408.000 kr.
  • Fremvise en jobkontrakt eller jobtilbud.
  • I visse tilfælde skal man fremvise en dansk autorisation.

Varigheden

Hvis man får en opholdstilladelse på baggrund af tidsubegrænset jobkontrakt bliver man tildelt en opholdstilladelse på 4-5 år. Herefter kan man søge om forlængelse af ens opholdstilladelse, hvis man stadig opfylder betingelserne.

Hvis man får et tidsbegrænset job, bliver man tildelt en tidsbegrænset opholdstilladelse tilsvarende perioden for jobbet. Det vil sige at får man et job med en kontrakt der giver arbejde i 2 år, får man en opholdstilladelse på 2 år.

Tag kontakt nu og få hjælp til dansk opholdstilladelse. Første opkald og samtale er altid gratis. Ring 81 61 91 39 eller skriv til ss@vejentil.dk

ArabicDanishEnglishSpanish