Beløbsordningen

Udlændinge der bliver tilbudt arbejde med særlig høj løn, har nemt adgang til det danske arbejdsmarked. Der bliver ikke stillet nogle betingelser til uddannelse eller stillingens præcise karakter.

Betingelserne for at komme ind under beløbsordningen er:

  • Tilbudt arbejde med årlig løn på minimum 375.000 kr.
  • Fremvise en jobkontrakt eller jobtilbud.
  • I visse tilfælde skal man fremvise en dansk autorisation.

Varigheden

Hvis man får en opholdstilladelse på baggrund af tidsubegrænset jobkontrakt bliver man tildelt en opholdstilladelse på 4 år. Herefter kan man søge om forlængelse af ens opholdstilladelse.

Hvis man får et tidsbegrænset job, bliver man tildelt en tidsbegrænset opholdstilladelse tilsvarende perioden for jobbet.

Tag kontakt nu og få hjælp til familiesammenføring. Første opkald og samtale er altid gratis. Ring 81 61 91 39 eller skriv til sdkjkl@gmail.com.