Om os

Om NemFamiliesammenføring

Firmaet NemFamiliesammenføring er stiftet af Sharandeep Singh – Cand.jur. fra Aarhus Universitet, og har 6 medarbejdere med kontor på Frederiksberg.

NemFamiliesammenføring har eksisteret siden 2015 og har hjulpet mange hundrede herboende danskere med at opnå familiesammenføring med den udenlandske ægtefælle og permanent opholdstilladelse. Herudover har virksomheden hjulpet danske arbejdsgivere med at sikre arbejdstilladelser og opholdstilladelser, til udenlandsk specialiseret arbejdskraft, ligesom virksomheden beskæftiger sig med opnåelse af turistvisum og statsborgerskab.

Sharandeep Singh har de sidste år arbejdet hos NemFamiliesammenføring i København. Firmaet er specialiseret indenfor udlændingeret og har over flere års erfaring med især familiesammenføringer. Det har været med til at give Singh erfaring indenfor familiesammenføring i alle de nordiske lande.

Udover Singh, kan man på kontoret finde Emilie, Julie og Jonathan som alle er dygtige jurister indenfor udlændingeret. Deres info findes nedenstående.

Nem Familiesammenføring tilbyder altid:

  • Konkret vurdering af jeres sag.
  • Første telefonmøde er gratis.
  • Mulighed for fysisk møde i København.
  • Udlændingeret er kerneområde for os, med speciale i familiesammenføringer.
  • Rådgivning på dansk, engelsk, spansk, urdu, hindi eller punjabi.

Kontor på Lindevangs alle 3, 2000 Frederiksberg C

“Sharandeep hjalp mig med familiesammenføringen og det var en succes efter møde. Tak for kompetent hjælp til ansøgning og opfølgning hos myndighederne”. – Jens Holberg

Udover Sharandeep Singh kan du på kontoret møde:

 

Sofie Wind – Juridisk rådgiver – NemFamiliesammenføring – sw@vejentil.dk

Maria Nielsen – Juridisk rådgiver – NemFamiliesammenføring – mm@vejentil.dk

Katrine pedersen

Katrine Pedersen – Juridisk rådgiver – NemFamiliesammenføring – kp@vejentil.dk

Hadi Hassan – Juridisk rådgiver – NemFamiliesammenføring – hh@vejentil.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AlbanianArabicChinese (Simplified)CroatianDanishEnglishFilipinoFrenchHindiItalianJapaneseKoreanKurdish (Kurmanji)PunjabiSerbianSomaliSpanishSudaneseUrduVietnamese