Om os

Om NemFamiliesammenføring

Firmaet NemFamiliesammenføring drives af Hadi Hassan – Cand.jur. fra Københavns Universitet, og har 6 medarbejdere med kontor på Frederiksberg.

NemFamiliesammenføring har eksisteret siden 2015 og har hjulpet mange hundrede herboende danskere med at opnå familiesammenføring med den udenlandske ægtefælle og permanent opholdstilladelse. Herudover har virksomheden hjulpet danske arbejdsgivere med at sikre arbejdstilladelser og opholdstilladelser, til udenlandsk specialiseret arbejdskraft, ligesom virksomheden beskæftiger sig med opnåelse af turistvisum og dansk statsborgerskab.

Hadi Hassan har de sidste år arbejdet hos NemFamiliesammenføring i København, på Frederiksberg. Firmaet er specialiseret indenfor udlændingeret og har over flere års erfaring med især familiesammenføringer. Det har været med til at give Hadi erfaring indenfor familiesammenføring i alle de nordiske lande.

Udover Hadi Hassan, kan man på kontoret finde Maria, Sara og Katrine som alle er dygtige jurister indenfor udlændingeret. Deres info findes nedenstående.

Nem Familiesammenføring tilbyder altid:

  • Konkret vurdering af jeres sag.
  • Første telefonmøde er gratis.
  • Mulighed for fysisk møde i København.
  • Udlændingeret er kerneområde for os, med speciale i familiesammenføringer.
  • Rådgivning på dansk, engelsk, spansk, urdu, hindi eller dari.

Kontor på Lindevangs alle 3, 2000 Frederiksberg C

“Hadi hjalp mig med familiesammenføringen og det var en succes efter møde. Tak for kompetent hjælp til ansøgning og opfølgning hos myndighederne”. – Jens Holberg

 

Udover Hadi Hassan kan du på kontoret møde:

Sofie Wind
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
sw@vejentil.dk

Maria Nielsen
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
mm@vejentil.dk

Katrine pedersen

Katrine Pedersen
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
kp@vejentil.dk

Sharandeep Singh
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
ss@vejentil.dk