Opholdstilladelse

Vi bistår klienter i forbindelse med ansøgning til forlængelse af tidsbegrænset opholdstilladelse og opnåelse af permanent opholdstilladelse i Danmark.

Der findes 3 forskellige slags opholdstilladelser:

 

Tag kontakt nu og få hjælp til din opholdstilladelse. Første opkald og samtale er altid gratis. Ring 70 66 66 16 eller skriv til ss@vejentil.dk.

1. Turist-visum

Et turist-visum eller besøgs-visum er en kort tids opholdstilladelse til en udlænding som kan besøge Danmark som turist for at besøge familie eller venner. Fra forskellige lande kræver det forskellige betingelser for at opnå et turist visum. Du kan læse mere om besøgsvisum ved at trykke her.

2. Midlertidig opholdstilladelse

Tidsbegrænset opholdstilladelse også kaldet en midlertidig opholdstilladelse er typisk på 2-3 år. Derefter skal den forlænges. Det er den første danske opholdstilladelse man opnår, den er ofte på 2 år, efter man har fået familiesammenføring. Efter den tidsbegrænset opholdstilladelse udløber kan man søge om en ny og den er ofte på 3 år. Først efter man har været i Danmark i 5 år kan man søge om permanent opholdstilladelse.
Læs mere om tidsbegrænset opholdstilladelse ved at trykke her.

3. Permanent opholdstilladelse

Permanent opholdstilladelse er den mest populære opholdstilladelse blandt de danske opholdstilladelser fordi når man først har opnået den behøver man ikke bekymre sig om at forlænge sine opholdstilladelser som koster gebyrer til staten.Der findes nogle grundlæggende betingelser og krav til ansøger som ønsker permanent opholdstilladelse. Læs mere om permanent opholdstilladelse ved at trykke her

ArabicDanishEnglishSpanish