Blog

Turistvisum til Danmark under Corona nedlukning

STATUS OMKRING TURISTVISUM – 31 marts 2020

De danske myndigheder har meddelt, at der er en midlertidig nedlukning for modtagelse af visumansøgninger til Danmark. Dette skyldes den aktuelle situation med Corona (covid-19), hvor der i øjeblikket er begrænsede muligheder for indrejse i Danmark.

Derfor er det midlertidigt ikke muligt at søge om visum til Danmark fra udlandet til og med d. 13. april 2020. Det betyder, at ansøgere ikke kan udfylde visumansøgninger online eller aflevere visumansøgninger på et visumansøgningscenter (VAC) eller en dansk repræsentation.

Dog vil visumansøgninger, der er blevet indgivet på et VAC eller en dansk repræsentation før den 20. marts 2020, blive behandlet.

OBS: Hvis der er tale om et hastende tilfælde, hvor en ansøger er nødt til at rejse til Danmark før d. 14. april 2020 samt har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen, kan ansøgeren kontakte den relevante danske repræsentation, og eller skrive til os på e-mail.

VI STÅR STADIG KLAR TIL AT HJÆLPE JER!

Coronavirussen påvirker os alle, både privat og i arbejdslivet – og vi er har også været nødt til at flytte vores kontor hjem til spisebordet, men vi sidder stadig klar til at hjælpe jer.

Så har du selv eller kender du en der har brug for hjælp til en arbejdstilladelse, familiesammenføring, eller DK pas etc. Så er vi stadig klar til at hjælpe og rådgive!

Vi udfører vores arbejde som normalt og indsender ansøgninger som vi altid gør (undtagen turist visum) så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er stadig at træffe på telefonerne og mailen – Så ring eller skriv endelig, hvis du har brug for hjælp!

Sharandeep Singh: SS@vejentil.dk            

Sofie Wind: SW@vejentil.dk

Katrine Pedersen: KP@vejentil.dk

Maria Cecilie Nilsen: MM@vejentil.dk

Hadi Hassan: HH@vejentil.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udover Hadi Hassan kan du på kontoret møde:

Sofie Wind
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
sw@vejentil.dk

Maria Nielsen
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
mm@vejentil.dk

Katrine pedersen

Katrine Pedersen
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
kp@vejentil.dk

Sharandeep Singh
Juridisk rådgiver
NemFamiliesammenføring
ss@vejentil.dk